Goodbye Adief..I'll see you soon..

on Friday, February 13, 2009

Photobucket

Goodbye Adief..Im sure gonna miss u and mommy so much..

Arini Adief kasik farewell present kt daddy -> kencing dan berak masa tgh tukar diaper (nice one son!)

Nnt daddy balik jgn lupe daddy, jgn tak nak kena pangku ngan daddy ye..pls!

Love u guys so damn much,
Daddy

4 comments:

Suraya said...

kerol balik arini ke? kejapnyer rasa.. kaksue pun rasa sedey on behalf of u, sebab nak tinggalkan mommy & adief..

kaksue

hafzan lazim said...

mana side burn kapak nya?? hahahhah.Fashion rambut demo ngan Mat Adief sama dah tu. Cesc Fab.

X | Y said...

Kaksue - Tu lah sekejap gile,x puas lg layan adief.tgk je gambar dia rasa cam nk patah blk mesia je.

Meje - Aku dok dubai ni.Transit.Tgh ijuk.Dem perasaae ginih!

-KEROL-

Adie said...

abg- yan baru pas bf dia.... mcm biase la...dia ingat yan nie pacifier dia.....dah byk nyusu pon..nak jugak duk kat yan... mama la byk amek dia.... suh yan tido....

kak sue- haah.... dia nye flight mlm tadik...:(

meje- dia balik kang....tgk anak dia dah botak....