phewww! habis! (hopefully)

on Saturday, January 10, 2009



Daddy balik cepat...mommy nak pakai hahahhahahha.

went to one utama and I managed to buy susu untuk ini budak kechel. bought the Similac Advance EYEQ with Iron, 400g sahaje. hopefully he'll like it. kalo xnak pon...xdela rugi sgt...tin kecik jek agikpon....

-ADIE-

4 comments:

Twiggy said...

Dear Pn Adie,

Here's praying for your safe delivery and good health to both mommy and baby :D

just to share, i have joined the mommy-to-be club, walaupun masih tersangat awal, but i'm super excited! hehehehe *malu*

and your blog is definitely going to be salah satu sumber research and rujukan saya!!

*hugs*

Adie said...

owwhhh thank you, thank you. will definitely tag u raje!... xde mende sgt pon leh refer kat sini as i'm a 1st time mom-2-be jugak...hehhehe. anyways...congrats ya! hopefully sume smooth jek for u. no uwek uwek the whole prgenancy like me. hehehehhe.

beba said...

woh..congrats raje..welcome to the club..walopon both of us xlama lagi da kena masuk kelab len plak..haha..:D xtau la ko ingat lagi ke x kat aku..hohoho..:p

waa..adie..cute sungguh booties tu..hoho..

maybe aku pon nk kena consider bli susu gak la ni kot..tp sepital kat tempat aku aku nk deliver tu cam ade sediakan susu ntok 1st day tu..in case susu xkuar ke pe..

kadang2 aku dok pk2..cam la nnt bile baby da kuar kite xble nk bli kalu ade ape2 kan..bukannyer kite2 ni dok dalam hutan ke pe..yg jauh sgt nk bli brg2 ni..hehe..excited punye pasal la agaknye ek...kalu bule sume pon nk siap sedia..complete before the little one kuar..hehe..:p

Adie said...

sepital mmg ade sediakan... tapi biasela kan....tok mama n tok abah nye pon excited kan...cucu 1st... aku nie pon ape kurangnye.... hahhaha...so kalo leh nak sume dah siap la....ade 2 isnin jek agik aku idop as 'isteri yg bujang'. isnin ke 3 dah jadik mommy dah.hehehhe.