I want! I want!

on Sunday, November 2, 2008




I want! i want! exactly like any of these! Maxi cosi Mura 3 Roasted Brown! or..... the 1st pic, stokke xplory! geramnyeeeeeeeeeeeeeee. cepatla 7 months!!! hahahhahha. spoilt, my baby! hahhahahh. apo nak dibuek.... mommy lovessssss u! dah survey2 dr skang agik....hahahhahah.just haven't bought jekkkk.gerammmmmmm!!! he must be saying like this now..."ape la mommy nie....x sabar2!"

-ADIE-

5 comments:

Shila said...

i suke the first one too. tapi takde enough storage for stuff. so macam agak tak best to me. tapi nampak canggih la kan?

i rasa mata i skarang nampak peg preggo pliko p3 tu je.

*mommy yang over. baby apa tawu, i buh dalam keta sorong simen pon dia duduk aje.kuikuikuikui

Adie said...

hahhahahhahah tuela.....nak dua2 la...cane??? hahahhahah. today pakai yg nie...esok lagi satu pulak. hahahhahah. mengspoilkan anak! hahahhah.

beba said...

huu..kitorang da start beli barang ntok baby masa 5months+ lagi..hehe..xsabo satu..hohoho..lagi satu org kate nnt kang da xlarat nk jalan lelama bershopping..

skang ni tgl barang besar jek xbli lagi..heh..

neway ko due bile ek?

Adie said...

aku doctor nak c-sec 2 feb nie....hehehhe x sabar...mintak2 sume ok...amiin....

beba said...

owh..padan laa..b4 this aku tgk kat baby ticker ko tu cam lewat seminggu dari aku..tetibe cam awal plak dari aku..heheh..

amin..hehe..hopefully sume pon ok nnt for both of us..:D